Over Loofles

Ieder kind heeft recht op positieve ervaringen en heeft het recht om zich te ontwikkelen. Kinderen, ook met een ontwikkelingsproblematiek zoals autisme, ADHD en een hechtingsprobleem, ontwikkelen zich pas als de omgeving daarvoor de mogelijkheden biedt.

Wij willen een omgeving creëren waarin ieder kind de ruimte krijgt om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Ruimte zowel onder als buiten schooltijden, ruimte in de thuissituatie en ruimte in eigen doen en denken.

Dit doen we door het aanbieden van KDV, gespecialiseerde KDV+, peuteropvang, reguliere BSO, gespecialiseerde BSO+ en intensieve ambulante begeleiding (IAG) voor kinderen. Het is ons doel dat kinderen opgroeien tot gelukkige volwassenen, volwaardig meedoen in de samenleving en hun plek vinden. Inclusie én participatie.

Anno 2011

Anno 2011

Loofles is in 2011 gestart door Rina Liefting, een ervaren professional in de zorg. Rina werkte achtereenvolgens als groepsleider en maatschappelijker werker. In haar werk zag ze de grote behoefte van ouders en kinderen aan kleinschalige BSO+-locaties. Dichtbij en met begeleiding en behandeling door hoogopgeleide professionals die nauw betrokken zijn bij het kind en gezin.

In 2011 opende Rina de eerste BSO+ in Kootwijkerbroek. De naam werd Loofles, naar de gelijknamige ven waarbij de buitenschoolse opvang aanvankelijk was gevestigd. Inmiddels telt Loofles 13 locaties en biedt Loofles ook reguliere BSO (in Apeldoorn en Nunspeet) en  intensieve ambulante gezinsbehandeling.

13 locaties in Gelderland-centraal, Noord-Veluwe Midden-IJssel/Oost-Veluwe en Food Valley

13 locaties in Gelderland-centraal, Noord-Veluwe Midden-IJssel/Oost-Veluwe en Food Valley

Woon je in Gelderland-midden of de Food Valley? Dan is Loofles altijd dichtbij.

We hebben in deze regio 13 BSO+ locaties en 2 KDV+ locaties én ook locaties voor reguliere BSO, KDV en peuteropvang (in Apeldoorn en Nunspeet) en  intensieve ambulante gezinsbehandeling. Kleinschalige locaties waar jouw kind de best mogelijke begeleiding en behandeling krijgt. Bij Loofles BSO+ werken uitsluitend hooggeschoolde professionals met veel ervaring en met een hart voor kinderen: HBO-pedagogen, therapeuten en een gedragswetenschapper.

Een kleinschalige KDV+, KDV, BSO & BSO+ of andere specialistische zorg voor je kind?

Denk je dat jouw kind het best tot zijn recht komt op een kleinschalige KDV+, KDV, BSO+ of BSO? Of heb je behoefte aan specialistische begeleiding voor je kind? En wil je de best mogelijk begeleiding voor je zoon of dochter? Maak dan beslist eens kennis met Loofles.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.