Buitenschoolse opvang+

BSO +

Veilige omgeving, betrokken professionals

Veilige omgeving, betrokken professionals

Jouw kind komt bij ons in een kleinschalige, veilige en betrouwbare omgeving met 1-op-4-begeleiding. Onze HBO-geschoolde pedagogen hebben veel ervaring in het begeleiden van kinderen met ontwikkelingsproblematiek. Zij begrijpen dus wat jouw kind nodig heeft. We leren je kind goed kennen. En vinden het belangrijk dat jouw kind vaste gezichten ziet. Kortom we creëren een veilige, beschermende en gezellige omgeving waarin jouw kind zich ontwikkelt en succeservaringen opdoet.

Ons team
Kennismakingsgesprek en begeleidingsplan

Kennismakingsgesprek en begeleidingsplan

Na aanmelding van je kind houden we een kennismakingsgesprek. We horen graag meer over je kind en het gezin. Hoe is de thuissituatie? Wie is je kind? Wat heeft je kind nodig? En welke wensen heb jij als ouder? Op basis van dit gesprek maken we een begeleidingsplan met concrete doelen. Je kind werkt aan deze doelen door middel van werkpunten. We vinden het fijn als jij als ouder hierin meedenkt. Samen met de vaste persoonlijk begeleider van je kind stippelt de gedragskundige de begeleidingsroute uit.

Waar heeft jouw kind moeite mee?

Waar heeft jouw kind moeite mee?

Wat vindt je kind nog lastig? Dat kan van alles zijn. Zoals omgaan met leeftijdsgenoten. Omgaan met de eigen emoties en met de emoties van anderen. Het ontwikkelen van een positief zelfbeeld. En leren ‘nee’ accepteren. Veel kinderen vinden het moeilijk voor zichzelf op te komen. Of met lastige situaties om te gaan. Daar werken we aan. We begeleiden op maat, passend bij je kind en bij de behoeften van het gezin. Je kind krijgt de aandacht die hij of zij nodig heeft.

BSO+

Maak kennis met onze organisatie.

  • Kleinschalig Kleinschalig

    Je kind wordt opgevangen in een kleinschalige en veilige omgeving.

  • Begeleiding Begeleiding

    Doelgerichte begeleiding met concrete werkpunten door HBO-geschoolde pedagogisch medewerkers.

  • Samenwerking Samenwerking

    We werken nauw samen met jou als ouder. We geven tips en adviezen over de omgang met je kind.

Openingstijden Buitenschoolse opvang +

Openingstijden Buitenschoolse opvang +

Ma, Di en Do: 14:00 – 18:00 uur
Wo en Vr: 12:00 – 18:00 uur
Za en vakanties: 10:00 – 16:00 uur

Interesse in BSO+ voor je kind? Maak vrijblijvend kennis

Denk je dat jouw kind op zijn plek is op een BSO+ van Loofles? We hebben 12 kleinschalige locaties in Apeldoorn Arnhem, Barneveld, Ede, Kootwijkerbroek, Nunspeet, Veenendaal, Wageningen en Harderwijk. Je kind krijgt bij ons de begeleiding die nodig is. Je kind krijgt zelfvertrouwen en ontwikkelt zich beter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.