Kinderdagopvang+

KDV +

Veilige omgeving, betrokken professionals

Veilige omgeving, betrokken professionals

Jouw kind komt bij ons in een kleinschalige, veilige en betrouwbare omgeving met 1-op-4-begeleiding. Onze HBO-geschoolde pedagogen hebben veel ervaring in het begeleiden van kinderen met ontwikkelingsproblematiek. Zij begrijpen dus wat jouw kind nodig heeft. We leren je kind goed kennen. En vinden het belangrijk dat jouw kind vaste gezichten ziet. Kortom we creëren een veilige, beschermende en gezellige omgeving waarin jouw kind zich ontwikkelt en succeservaringen opdoet.

Ons team
Kennismakingsgesprek en begeleidingsplan

Kennismakingsgesprek en begeleidingsplan

Na aanmelding van je kind houden we een kennismakingsgesprek. We horen graag meer over je kind en het gezin. Hoe is de thuissituatie? Wie is je kind? Wat heeft je kind nodig? En welke wensen heb jij als ouder? Op basis van dit gesprek maken we een begeleidingsplan met concrete doelen.  Samen met de vaste persoonlijk begeleider van je kind stippelt de gedragskundige de begeleidingsroute uit.

Waar heeft jouw kind moeite mee?

Waar heeft jouw kind moeite mee?

Wat vindt je kind nog lastig? Dat kan van alles zijn. Zoals contact maken en spelen met andere kinderen. Moeilijkheden in de communicatie waardoor je elkaar niet altijd even goed begrijpt. Op het stoeltje blijven zitten tijdens het eet/drinkmoment of een gezellig kringmoment. Daar werken we aan. We begeleiden op maat, passend bij je kind en bij de behoeften van het gezin. Je kind krijgt de aandacht die hij of zij nodig heeft.

KDV+

Maak kennis met onze organisatie.

  • Kleinschalig Kleinschalig

    Je kind wordt opgevangen in een kleinschalige en veilige omgeving.

  • Begeleiding Begeleiding

    Doelgerichte begeleiding met concrete werkpunten door HBO-geschoolde pedagogisch medewerkers.

  • Samenwerking Samenwerking

    We werken nauw samen met jou als ouder. We geven tips en adviezen over de omgang met je kind.

Openingstijden Kinderdagverblijf+

Openingstijden Kinderdagverblijf+

Openingstijden zijn afhankelijk van de locatie en de mogelijkheden.

Interesse in KDV+ voor je kind? Maak vrijblijvend kennis

Denk je dat jouw kind op zijn plek is op een KDV+ van Loofles? We hebben 3 kleinschalige locaties in Apeldoorn Harderwijk en Nunspeet. Je kind krijgt bij ons de begeleiding die nodig is. Je kind krijgt zelfvertrouwen en ontwikkelt zich beter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.