Kinderopvang

Ieder kind heeft recht op positieve ervaringen. En ieder kind moet zich kunnen ontwikkelen. Dat lukt alleen in een veilige en vertrouwde omgeving. En door dichtbij het kind te blijven.

In de kinderopvang van Loofles heeft jouw dochter of zoon de ruimte om de eigen talenten te ontwikkelen en om succeservaringen op te doen. Samen zorgen we er voor dat je kind de beste opvang krijgt.

Kinderdagverblijf

Een plek waar je kind zich thuis voelt, dat is precies wat wij bieden met onze kinderdagverblijven (KDV). In deze kleinschalig en huiselijke omgeving krijgt jouw kind de ruimte om te spelen, te ontdekken en te ontwikkelen samen met andere kinderen.

KDV

Peuteropvang

Nieuwe vriendjes maken, ontdekken wat je allemaal kan en jezelf ontwikkelen dat is wat elke peuter nodig heeft. Bij Loofles bieden wij hiervoor de juiste plek. Onze begeleiders helpen de peuters het eigen kunnen ontdekken in een uitdagende omgeving en fijne sfeer.

Peuteropvang

Buitenschoolse opvang (BSO)

Wat is er fijner voor je kind dan na een drukke dag relaxen met leeftijdsgenoten? Dat is precies wat je kind kan doen bij onze BSO. In deze kleinschalig en veilige omgeving krijgt jouw kind de ruimte om te spelen en te ontdekken, samen met andere kinderen. Je kind kiest zelf waar het zin in heeft. Buiten spelen of een spel doen. Of rustig lezen. In de vakantie hebben we regelmatig uitjes.

Buitenschoolse opvang (BSO)