Werken bij Loofles

Heb je een hart voor kinderen die meer aandacht vragen? Draag je graag bij aan hun ontwikkeling? En lijkt het je mooi om te werken op een reguliere buitenschoolse opvang (BSO) of op een BSO+: een buitenschoolse opvang voor kinderen met ontwikkelingsproblematiek, zoals autisme, ADHD of een hechtingsprobleem? Loofles heeft regelmatig een interessante vacature. We hebben namelijk 12 locaties in de regio Gelderland-centraal, Food Valley en Noord-Veluwe. Als werkgever bieden wij een enthousiaste, informele en mensgerichte organisatie met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling, een salaris conform de cao Gehandicaptenzorg, kilometervergoeding en een jaarcontract op basis van 0 uren. Geïnteresseerd? Bekijk onderstaande vacatures.

Cultuur

Loofles geeft kinderen ruimte. Dat is ons motto. Wij creëren een ruimte voor kinderen om zich te ontwikkelen. Voor alle leeftijden, in de thuissituatie en ruimte in het eigen denken en doen. Het maakt niet uit welk kind je bent: wij zijn er voor jou.

Verhalen

Maak kennis met onze organisatie door de verhalen van twee van onze medewerkers. Sharon is Groepsleider op de BSO+ Heyendaal in Ede. Het andere verhaal is van Kim, Intensief Ambulant Gezinsbegeleider bij Loofles. Lees wat hen drijft, hoe ze de organisatie en hoe ze het werk bij de organisatie ervaren!

Vacatures

Heb je een hart voor kinderen die meer aandacht vragen? Draag je graag bij aan hun ontwikkeling? En lijkt het je mooi om te werken op een Kinderopvang (KDV, PO, BSO) of op een BSO+: een buitenschoolse opvang voor kinderen met ontwikkelingsproblematiek, zoals autisme, ADHD of een hechtingsprobleem? Loofles heeft regelmatig een interessante vacature.

Stagelopen bij Loofles

Stagelopen bij Loofles

Volg je een HBO-opleiding SPH, MWD (social work) of Pedagogiek? En zoek je een goede stageplek? Bij Loofles kun je stagelopen als eerste, tweede of derdejaarsstudent. Heb je interesse? Bel ons dan via 0342 – 22 05 20 voor meer informatie. Of stuur ons een e-mail naar info@loofles.com waarin je uitlegt wie je bent, wat je wilt leren en waarom je graag bij ons ervaring opdoet.

Rina Liefting
"Samen zetten we ons in voor het welzijn én de ontwikkeling van de kinderen!"
Rina Liefting
Directeur en oprichter