BSO

Wat is er fijner voor je kind dan na een drukke dag relaxen met leeftijdsgenoten? Dat is precies wat je kind kan doen bij onze BSO. In deze kleinschalig en veilige omgeving krijgt jouw kind de ruimte om te spelen en te ontdekken, samen met andere kinderen. Je kind kiest zelf waar het zin in heeft. Buiten spelen of een spel doen. Of rustig lezen. In de vakantie hebben we regelmatig uitjes.

Ouderportaal

De ouderportaal biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig zaken te regelen, zoals het afmelden van opvangdagen, het inzien van je ruiltegoed, facturen inzien, jaaropgaven inzien of persoonsgegevens wijzigen.

Ga naar het portaal
Aanmelden

Aanmelden

Wil je, je kind aanmelden voor de BSO van Loofles. Laat je gegevens achter middels onderstaand formulier. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: 0342 – 22 05 21.

Na jouw aanmelding nodigen we jou en je kind uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. En natuurlijk kun je een kijkje nemen in de BSO.

Meld je kind(eren) aan
Kleinschalige BSO waar je kind zich snel thuis voelt

Kleinschalige BSO waar je kind zich snel thuis voelt

De BSO is een kleinschalige kinderopvang waar jouw kind graag naartoe gaat. Samen met vriendjes en vriendinnetjes maken ze van elke middag een feest. Bij ons kan jouw kind spelenderwijs zijn de talenten ontwikkelen, in een veilige, vertrouwde en prettige omgeving.

Nauwe samenwerking met ouders

Nauwe samenwerking met ouders

Je kind is bij ons in de best mogelijke handen. Daar kun je op vertrouwen. Een goede samenwerking met jou als ouder is daarbij onmisbaar. Immers, jij kent je kind het allerbeste. Tijdens het halen van je kind zijn er contactmomenten. Als je een gesprek wilt, dan horen we dat graag. Natuurlijk is er altijd ruimte om met elkaar in gesprek te gaan als die wens er is.

Interesse in BSO voor je kind? Maak vrijblijvend kennis

Ben je nieuwsgierig naar Loofles BSO? Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden voor jouw kind. Ouders kiezen voor onze BSO vanwege de kleinschaligheid, de pedagogische kennis en de goede begeleiding.

Het pedagogisch beleidsplan kan worden opgevraagd of ingezien op een van onze BSO locaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.