Specialistische begeleiding

Het opvoeden van een kind met een ontwikkelingsproblematiek kan een hele uitdaging zijn. Heb je daarom graag professionele ondersteuning voor je kind en jezelf? Welkom bij Loofles. Op 13 locaties hebben we een BSO+.

Extra ondersteuning bieden we in de vorm van therapie, waarbij we werken aan de sociale emotionele ontwikkeling van je kind. En als ouder kun je bij ons terecht voor extra opvoedondersteuning: intensieve ambulante gezinsbehandeling.

BSO+

Heeft je kind een ontwikkelingsproblematiek, zoals autisme, ADHD of hechtingsproblemen? Dan is een reguliere BSO misschien een te zware belasting. Loofles BSO+ geeft je kind een veilige omgeving om positieve ervaringen op te doen en zichzelf te ontwikkelen.

BSO+

Intensieve ambulante gezinsbehandeling (IAG)

Opvoeden is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je een kind hebt met ontwikkelingsproblematiek, zoals autisme, ADHD of een hechtingsprobleem. Dat kan ten koste gaan van de sfeer in je gezin. Ook kan het de ontwikkeling van je kind remmen. Je gezin kan zelfs vastlopen.

IAG

Therapie voor je kind

Opgroeien is niet altijd gemakkelijk. Zeker niet met een ontwikkelingsproblematiek. Kinderen met bijvoorbeeld autisme of ADHD zijn vaker verdrietig, boos of zelfs agressief. Ook faalangst en minderwaardigheidsgevoelens komen veel voor. Je wilt je kind zo graag helpen. Maar hóe? Loofles biedt:

  • Speltherapie
  • Beeldende therapie
Vaktherapie