Specialistische begeleiding

Het opvoeden van een kind met een ontwikkelingsproblematiek kan een hele uitdaging zijn. Heb je daarom graag professionele ondersteuning voor je kind en jezelf? Welkom bij Loofles. Op 14 locaties hebben we een BSO+.

En als ouder kun je bij ons terecht voor extra opvoedondersteuning: Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling.

BSO+

Heeft je kind een ontwikkelingsproblematiek, zoals autisme, ADHD of hechtingsproblemen? Dan is een reguliere BSO misschien een te zware belasting. Loofles BSO+ geeft je kind een veilige omgeving om positieve ervaringen op te doen en zichzelf te ontwikkelen.

Maak kennis met Loofles BSO+

KDV+

Is er mogelijk sprake van ontwikkelingsproblematiek bij je kind? Dan is een regulier kinderdagverblijf misschien een te zware belasting.  Loofles KDV+ geeft je kind een veilige omgeving om positieve ervaringen op te doen en zichzelf te ontwikkelen. Je kind voelt zich begrepen, krijgt zelfvertrouwen en ontwikkelt zich. Dat geeft rust.

Wil je graag zo snel mogelijk de juiste begeleiding voor je kind?

Bij de KDV+ hebben wij geen wachtlijst.

Maak kennis met Loofles kinderdagverblijf+

Intensieve ambulante gezinsbehandeling (IAG)

Opvoeden is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je een kind hebt met ontwikkelingsproblematiek, zoals autisme, ADHD of een hechtingsprobleem. Dat kan ten koste gaan van de sfeer in je gezin. Ook kan het de ontwikkeling van je kind remmen. Je gezin kan zelfs vastlopen.

Meer over Loofles IAG

Begeleiding op school

Kinderen met ontwikkelingsproblematiek zoals ADHD of ASS ervaren soms veel problemen in hun dagelijks functioneren. Dit kan zich uiten op alle plekken waar het kind komt; thuis, bij de sportvereniging, de opvang of op school. Soms lukt het een kind door deze problemen niet meer om te functioneren in de klas. Dan is er (tijdelijk) extra ondersteuning nodig in of buiten de klas die er op gericht is dat het kind op termijn weer zonder extra begeleiding een volledige dag in de klas kan zijn en met plezier naar school gaat.

Bekijk de werkwijze voor begeleiding op school