Loofles is jarig

En dat moet gevierd worden! Dit willen wij graag doen met onze kinderen en jullie als ouders/verzorgers. Broertjes en zusjes mogen natuurlijk ook mee! Graag ontmoeten wij jullie op zaterdag 25 mei 2024 bij thematuin De Heihut in Kootwijkerbroek. Het wordt een onvergetelijke dag vol met vele activiteiten, eten, drinken en een spectaculaire vogelshow. Klik op de tabbladen hieronder voor meer informatie over de locatie en de activiteiten.

De feestdag is opgedeeld in drie verschillende blokken:

10:00 – 11:30
12:00 – 13:30
14:00 – 15:30

Meld je aan voor één van deze blokken vòòr 11 mei via het aanmeldformulier hieronder.

Locatie: Harskamperweg 42, 3774 JP Kootwijkerbroek

Let op. Tijdens deze feestdag worden er foto’s gemaakt. Sta je liever niet op de foto? Geef het aan dan houden wij daar rekening mee.

Thematuin De Heihut in Kootwijkerbroek

Deze feestdag vind plaats in Kootwijkerbroek. De plaats waar wij 12,5 jaar geleden ook zijn gestart!

Jullie zijn van harte welkom in het door jullie gekozen tijdsblok bij thematuin De Heihut. Hier kunnen de kinderen zich volop vermaken met de diverse activiteiten die te vinden zijn. Bij aankomst bieden we je de mogelijkheid om je auto te parkeren bij H. Verhoef, dat zich vlakbij de ingang van De Heihut bevindt. Vanaf daar zorgen onze pendelbussen ervoor dat je snel en gemakkelijk naar de juiste plek wordt gebracht.

locatie: Harskamperweg 42, 3774 JP Kootwijkerbroek

Bekijk route

Een dag vol plezier!

Op het feestterrein in Kootwijkerbroek is er in elke hoek wel iets te beleven. Klimmen, klauteren en springen op de vele speeltoestellen, of maak je eigen ballonvorm bij de ballonartiest. En als je genoeg hebt van ballonnen, kun je altijd nog veranderen in je favoriete dier met een beetje schmink! Tussen al dat plezier door is er natuurlijk ook tijd om even bij te tanken. Pak wat lekkers te eten en te drinken, maar zorg ervoor dat je op tijd buiten staat voor een spectaculaire vogelshow!

Om de dag compleet te maken is er op het einde nog een verrassing: de Loofles goodiebag. Ga met een tas vol leuke spulletjes terug naar huis!

Meld je aan!

Zijn jullie er ook bij zaterdag 25 mei? Meld je hieronder aan. We kijken uit naar jullie komst!

  • De feestdag is opgedeeld in drie verschillende blokken. Kies een tijdstip waarop jullie graag willen komen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoe Loofles is ontstaan

Hoe Loofles is ontstaan

Loofles is in 2011 gestart door Rina Liefting, een ervaren professional in de zorg. Rina werkte achtereenvolgens als groepsleider en maatschappelijker werker. In haar werk zag ze de grote behoefte van ouders en kinderen aan kleinschalige BSO+-locaties. Dichtbij en met begeleiding en behandeling door hoogopgeleide professionals die nauw betrokken zijn bij het kind en gezin.

In 2011 opende Rina de eerste BSO+ in Kootwijkerbroek. De naam werd Loofles, naar de gelijknamige ven waarbij de buitenschoolse opvang aanvankelijk was gevestigd. Loofles is de laatste jaren hard gegroeid. De organisatie heeft inmiddels 13 locaties waar het aanbod varieert van reguliere Kinderopvang, Peuteropvang, BSO tot een gespecialiseerde Kinderopvang+, BSO+, intensieve ambulante begeleiding (IAG) en therapie voor kinderen. Maar ook voor de komende jaren staat uitbereiding zeker op de planning!

Uitgegroeid tot 14 verschillende locaties

In 2011 opende Rina de eerste BSO+ in Kootwijkerbroek. De naam werd Loofles, naar de gelijknamige ven waarbij de buitenschoolse opvang aanvankelijk was gevestigd. Loofles is de laatste jaren hard gegroeid. De organisatie heeft inmiddels 14 locaties waar het aanbod varieert van reguliere Kinderopvang, Peuteropvang, BSO tot een gespecialiseerde Kinderopvang+, BSO+, intensieve ambulante begeleiding (IAG) en therapie voor kinderen. Maar ook voor de komende jaren staat uitbereiding zeker op de planning!