Rekentool

Loofles is een geregistreerde kinderopvang. Wil je weten of je recht hebt op kinderopvangtoeslag en zo ja, hoeveel? Raadpleeg onze rekenmodule.

De uren van de minst werkende ouder bepalen de hoeveelheid uren waarover je toeslag kunt krijgen. Bij dagopvang (0-4 jarigen) heb je recht op maximaal 140% van de uren minst werkende. Bij buitenschoolse opvang is dit 70%. De hoeveelheid toeslag die je krijgt over de uren die hier binnen vallen, wordt bepaald op basis van je inkomen. Ook geldt er een maximum uurtarief waarover de toeslag wordt berekend. Verder is er ook nog een maximum van 230 uur wat per kind per maand wordt vergoed.

De tarieven zijn brutobedragen. Wanneer je recht hebt op kinderopvangtoeslag gaat dit hier nog vanaf. De hoogte van de tegemoetkoming is afhankelijk van o.a. het eigen inkomen, het aantal uren opvang en hoeveel uren je werkt.

Wil je weten wat de netto kosten zijn voor kinderopvang (dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag)? Dit kan eenvoudig berekent worden met onze rekenhulp.

Bruto kosten per jaar0,00
Toeslag0,00
Netto kosten per jaar0,00

Netto kosten
per maand € 0,00

Voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag kunt u naar www.toeslagen.nl gaan.

Eten en drinken zit bij de prijs inbegrepen. Alleen de warme maaltijd wordt apart gefactureerd.

Onderstaande rekentool is ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en de definitieve toeslag wordt bepaald door de overheid.

Tarieven
BSO 51 weken (tot 18.00 uur)  –  €7,75   |  School- en vakantieweken
BSO 40 weken (tot 18.00 uur) – €8,10  |  Schoolweken

 Extra informatie

Extra informatie

Openingstijden
De openingstijden zijn per locatie op onze website terug te vinden. Mocht u eerder of langer opvang nodig hebben dan de aangegeven openingstijden dan horen wij dat heel graag. Wij denken graag met u mee!

Onze bso’s zijn gesloten op nationale feestdagen en 1 week in de zomervakantie. Deze week zomersluiting wordt ruim van tevoren met ouder(s)/verzorger(s) gecommuniceerd.

  • Opvangtarief start vanaf moment einde schooldag.
  • Opvangtijden tijdens de vakanties is mogelijk van 7:30-18:00 en verkort van 10:00-16:00 uur
  • Extra opvang tijdens studiedagen is mogelijk van begin schooltijd tot einde schooltijd.