Pleegzorg - declaratieformulier weekend-/vakantieplaatsing

In de weekenden en vakanties houden de zorgen voor en om pleegkinderen niet op. Ook dan is pleegzorg nodig. Wanneer je in weekenden en vakanties pleegzorg(deeltijdpleegzorg) verleent kun je hiervoor een vergoeding aanvragen. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier dan zorgen wij dat de vergoeding verwerkt wordt. Mochten er vragen zijn dan horen wij dat graag!

Wanneer je deeltijdpleegzorg verleent wordt er op basis van het aantal etmalen dat het pleegkind in het pleeggezin verblijft, de pleegzorgvergoeding uitbetaald.
Bij deeltijdpleegzorg vraagt Loofles om maandelijks de declaratie voor de basisvergoeding in te dienen via onze website.
De vergoeding is gebaseerd op de dag van aankomst. De dag van vertrek wordt niet meegerekend. Het declaratieformulier moet uiterlijk voor de 5de van de maand ingediend zijn zodat het bedrag uiterlijk de 15e van diezelfde maand overgemaakt kan worden. Declaratie over het jaar 2021 kunnen uiterlijk 15 januari 2022 ingediend worden.
Laat je gegevens achter in onderstaand formulier dan zorgen wij dat de vergoeding verwerkt wordt. Mochten er vragen zijn dan horen wij dat graag.

  • Selecteer de dagen per maand waarin u pleegzorg hebt gegeven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.