jubileum - AANMELDEN - 12,5 jaar Loofles

Lieve collega’s,

Laat je meeslepen door een onvergetelijk avontuur, want Loofles viert haar sprankelende 12,5-jarig jubileum! πŸŽ‰πŸ₯³ Zet je zintuigen op scherp en laat je hart sneller klopen terwijl we samen de horizon tegemoet gaan. πŸŒ… Dit wordt geen gewone dag, dit wordt een dag vol nieuwe ontdekkingen, lachende gezichten en onvergetelijke herinneringen!

Trek je dansschoenen aan, want we gaan de dansvloer opzwepen met onze energie en enthousiasme! πŸ’ƒπŸ•Ί Maar dat is nog niet alles! Bereid je voor op een culinaire reis Β en verrassende lekkernijen die je smaakpapillen laten juichen!

Samen met jullie willen we dit bijzondere moment vieren, want jullie maken Loofles tot wat het vandaag is – een bron van inspiratie, teamwork en succes! Mis dit feest vol sprankeling en verrassingen niet, want dit wordt een ervaring die je nooit meer zult vergeten! 🎊🌟

Laten we samen proosten op de afgelopen 12,5 jaar en op nog vele jaren vol avontuur, groei en succes!

Tot dan, en vergeet niet je ticket mee te nemen! πŸŽ‰πŸ₯³

Met sprankelende groeten,

Rina Liefting en Gerco Liefting

Let op: Tijdens deze feestdag worden er foto’s gemaakt. Sta je liever niet op de foto? Geef het aan dan houden wij daar rekening mee.

Thematuin De Heihut in Kootwijkerbroek

Deze feestdag vind plaats in Kootwijkerbroek. De plaats waar wij 12,5 jaar geleden ook zijn gestart!

Rond 15:00 worden jullie ontvangen bij thematuin De Heihut. Bij aankomst bieden we je de mogelijkheid om je auto te parkeren bij H. Verhoef, dat zich vlakbij de ingang van De Heihut bevindt. Vanaf daar zorgen onze pendelbussen ervoor dat je snel en gemakkelijk naar de juiste plek wordt gebracht.

locatie: Harskamperweg 42, 3774 JP Kootwijkerbroek

Bekijk locatie

Een dag vol plezier!

In je uitnodiging heb je een ticket ontvangen voor deze dag. Met dit ticket heb je toegang tot een onvergetelijk avontuur! Ben jij al benieuwd? Geniet vervolgens van een heerlijk diner, en sluit af met een gezellige borrel. Kom samen met je collega’s en maak er een onvergetelijke dag van!

Meld je aan!

Ben jij erbij zaterdag 25 mei? Meld je hieronder aan en we zien je graag!

  • Heb je nog dieetwensen? Laat het ons weten zodat wij er rekening mee kunnen houden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoe Loofles is ontstaan

Hoe Loofles is ontstaan

Loofles is in 2011 gestart door Rina Liefting, een ervaren professional in de zorg. Rina werkte achtereenvolgens als groepsleider en maatschappelijker werker. In haar werk zag ze de grote behoefte van ouders en kinderen aan kleinschalige BSO+-locaties. Dichtbij en met begeleiding en behandeling door hoogopgeleide professionals die nauw betrokken zijn bij het kind en gezin.

In 2011 opende Rina de eerste BSO+ in Kootwijkerbroek. De naam werd Loofles, naar de gelijknamige ven waarbij de buitenschoolse opvang aanvankelijk was gevestigd. Loofles is de laatste jaren hard gegroeid. De organisatie heeft inmiddels 13 locaties waar het aanbod varieert van reguliere Kinderopvang, Peuteropvang, BSO tot een gespecialiseerde Kinderopvang+, BSO+, intensieve ambulante begeleiding (IAG) en therapie voor kinderen. Maar ook voor de komende jaren staat uitbereiding zeker op de planning!

Uitgegroeid tot 14 verschillende locaties

In 2011 opende Rina de eerste BSO+ in Kootwijkerbroek. De naam werd Loofles, naar de gelijknamige ven waarbij de buitenschoolse opvang aanvankelijk was gevestigd. Loofles is de laatste jaren hard gegroeid. De organisatie heeft inmiddels 14 locaties waar het aanbod varieert van reguliere Kinderopvang, Peuteropvang, BSO tot een gespecialiseerde Kinderopvang+, BSO+, intensieve ambulante begeleiding (IAG) en therapie voor kinderen. Maar ook voor de komende jaren staat uitbereiding zeker op de planning!